Seminář Společnosti C-M-T – Mikulov 2008

Z Liberce do Mikulova to není zrovna nejblíž, ale na druhou stranu kolikrát do roka se takto všichni sejdeme. Již delší čas jsem byl, takříkajíc, na okraji a jediným reálným kontaktem pro mě byl Bulletin. Byl jsem tedy nakonec velmi rád, že mě Blanka Klouzalová přemluvila a já jsem plný očekávání do Mikulova vyrazil. Celé setkání trvalo 3 dny.

Od pátku 26. září do neděle 28. září 2008. Příjezd účastníků byl naplánován na 17. hodinu. Na programu byla večeře. Pokud jsem měl možnost pozorovat, za celé 3 dny jsem nezachytil snad ani jedinou negativní reakci na připravovaná jídla. Mám dojem, že nám všem chutnalo a bylo i z čeho vybírat. V programu tří dnů nechyběla degustace vín ve vinném sklípku, který byl součástí hotelového komplexu, ani diskuse, či spíše povídání o invalidních důchodech, o možných podporách a poměrně rozsáhlá diskuse ohledně příspěvku na péči.

Sobotní odpoledne bylo ve znamení výletu a návštěvy zámku Lednice. Jelo se po vlastní ose, auty. Bylo krásné počasí a to platilo nejen pro sobotu, ale pro celý víkend.

Musím říci, že se mi z Mikulova vůbec nechtělo. Připravený program a víkend utekly neskutečně rychle a nezbylo než předat pokoj personálu hotelu a rozloučit se.

Setkání pro mě bylo moc důležité. Po delší době jsem se setkal s lidmi, s kterými sdílím podobný úděl. Bylo to velmi příjemné setkání, perfektně připravené a organizované. Nezbývá než se těšit na setkání další, které bude zase za rok.

Jiří Kotek

1330892609

Označeno v Setkání a semináře