Setkání členů Společnosti C-M-T – Velké Losiny 2008

I v letošním roce jsme se sešli ve Velkých Losinách na červnovém rekondičním pobytu. Přestože tentokrát byl počet účastníků nižší, užili jsme si jej.

Odpočinuli jsme si, pobavili se, někteří z nás si vyzkoušeli při hippoterapii jízdu na koni. Při společném sobotním posezení jsme mezi sebou přivítali soubor Vlašanky z Bohuslavic. Tento prajzský soubor jsme měli již možnost shlédnout v loňském roce v hotelu VISTA v Ostravě. Uvítali jsme proto jejich účast na našem společném víkendu ve Velkých Losinách, kde jsme si všichni při harmonice zazpívali a pobavili.

Také se pamatovalo na nejmladší účastníky. Po letech společných setkání jsme všichni konstatovali, jak právě na nich jsou vidět ubíhající roky. Děti soutěžily v malování obrázků a všechny si zasloužily odměnu, která jim byla předána. Byla tak oceněna i jejich statečnost při jízdě na koníčcích.

Protože se setkání zúčastnili i novomanželé Karastojanovi, kteří patří mezi pravidelné účastníky společných setkání, byl jim rovněž spolu s přáním všeho dobrého předán malý dárek za Společnost CMT.

Po společném nedělním obědě jsme se všichni rozjeli do svých domovů.

Bohuslava Sokolová

1331408845

Označeno v Setkání a semináře