Nesmeky – pomocník na zimu

Zasílám své osobní zkušenosti s nesmeky DueNorth. Vždycky jsem s hrůzou očekávala zimní období, protože všichni víme, co s námi chůze po náledí dělá. Moje osobní zkušenost je taková, že v těchto „nesmecích“ chodím zcela bezpečně, dá se s nimi normálně řídit auto, a ani v obchodech s nimi není problém, jenom člověk při chůzi cvaká jako okovaný koníček, ale to je asi úplně zanedbatelné.

Já jsem tyto nesmeky zakoupila přeš internet u společnosti CZ BMI a chodím s nimi již 3 zimní sezóny. Bez nich prakticky nevycházím, a když je ráno neobuji, protože to není potřeba, tak si je určitě nesu s sebou v kabelce (pro jistotu), protože jinak se chůze v zimě bojím. Snad bude tato moje zkušenost pro někoho užitečná.

Jana Poptodorová

Dodatek: Pro zájemce uvádíme, že uvedený výrobek – „nesmeky“, lze objednat na www.czbmi.cz/nesmeky. Jedná se o protiskluzové návleky na boty té nejvyšší kvality s plochými hroty z karbidu wolframu. Nesmeky zamezí uklouznutí na každém mokrém či zledovatělém – namrzlém pevném povrchu (chodník, dlažba, asfalt). Prodejce navíc nabízí 12% slevy pro seniory a osoby ZTP na všechny modely nesmeků.

05a

Označeno v Pomůcky