Osobní zkušenost s berounskou rehabilitací

Před více než rokem, v měsících březen a duben 2011, jsem byla hospitalizována v Berouně v rehabilitačním centru u pana primáře MUDr. Horáčka. Byla jsem velice spokojená s jeho profesionálním a lidským přístupem nejen ke mně, ale ke všem pacientům. Obdobný přístup a ochota pomoci čišela z celého kolektivu jeho spolupracovníků.

Během mé hospitalizace jsem navštěvovala tyto procedury: Individuální cvičení, zaměřené na Vojtovu metodu, při němž „na mě dohlížela“ fyzioterapeutka Lucie Lefnerová, dále ergoterapii, kde mě měla na starost Pavla Košková a též vodoléčbu na ruce a nohy. Během pobytu mi byly nabídnuty ortézy na nohy od pana Svobody, který na rehabilitaci v Berouně provozuje protetickou péči. Za tyto ortézy jsem velmi vděčná, mám s nimi lepší stabilitu a jistotu při chůzi. Dobrou náladu ve chvílích volna nezkazil ani vynikající personál, ani spolubydlící, se kterými jsem sdílela pokoj.

Jsem velice ráda, že jsem pobyt v rehabilitačním centru v Berouně mohla absolvovat a ráda bych si ho do budoucna zopakovala. Všem ho vřele DOPORUČUJI.

Blanka Fialová

Označeno v Články, rady, zkušenosti